Miguelito Superstar és des de 1996 un dels cantants i fundadors de Fundación Tony Manero, probablement la banda de disco funk més famosa del país. A part de les seves activitats com a cantant i productor ha dedicate molt de temps a col.leccionar en vinil la música que l’apasiona i a pasejar-la pel mòn en format sessió de dj.

Entre 2010 i 2015 va ser el dj resident del Mas Sorrer de Gualta ajudant a crear la personalitat sonora d’aquest mític espai de l’Empordà. A part d’això a punxat a prestigiosos festivals de jazz (Donosti, Vilafranca, Vic…) i en els locals més emblemàtics de la música negra per tota la península ibérica.

Ha produït gran cantitat de cançons i discos colaborant amb artistas de l’alçada de Joe Bataan, Peret, Chacho, Los Fulanos, Banda Achilifunk i molts altres. Les seves produccions s’han editat en segells com Lovemonk, Vampisoul, Names You Can Trust o Rocafort entre d’altres.

Aquest 2020 ha plantat cara a la pandèmia creant Family Matters, un segell discogràfic ideat amb la seva familia amb el que durant la durada del confinament van llençar fins a vint singles grabats, produïts i disenyats a casa.

 @familymattersmusic