MARIA DEL MAR BONET és una de les grans veus de referència de la cançó al món. La Mediterrània ha estat sempre el punt de referència a la seva vida artística i personal, considerant-la la seva font d'inspiració. Des de la seva immensa nau balear ha passejat pel món sencer la seva música en la seva llengua, amb el privilegi que només tenen alguns de saltar de dècada en dècada sentint-se igual d'estimada. Ha col·laborat amb desenes d'artistes d'arreu i ha publicat gairebé una quarantena de discs que formen una trajectòria sòlida i coherent, basada en la seva relació amb el públic i des dels escenaris dels seus centenars i centenars de concerts.

Acompanyada de Borja Penalba, Bonet estrenarà a Catalunya les cançons que van néixer de la commemoració del centenari de Joan Fuster. Bonet i Penalba comparteixen escenaris des de fa gairebé una dècada. Concert a concert han anat teixint complicitats musicals que, amb una progressió artística imparable, culminaren la tardor del 2020, enregistrant en directe el disc Maria del Mar Bonet amb Borja Penalba (Blau/Discmedi, 2020).

A Tàrrega, a les terres de Ponent, Maria del Mar Bonet cantarà per primera vegada a Catalunya les cançons que crearen amb Borja Penalba mentre celebraven ara fa uns mesos el centenari del naixement de l'escriptor Joan Fuster, després d'haver-ho fet a les Illes i al País Valencià. Acompanyats especialment per a l'ocasió d'Ana Requena al violí i Yolanda Bueso al violoncel, el duet homenatjarà a l'escriptor de Sueca, sumant-lo a la resta de poetes que interpreten en els seus concerts habituals, i a alguns dels himnes generacionals i títols imprescindibles de l'extens cançoner de la cantant mallorquina.

⇢  DIMECRES 12 DE JULIOL a la plaça Major de Tàrrega 
     + LAVERTA
     + Tast de vins de la Vall del Corb
     Entrada gratuïta.