El Pot Petit neix el 2009 d’una inquietud, d’una il·lusió, d’unes ganes de fer i de comunicar, i de les ganes de crear espectacles i concerts de qualitat, on els nens i nenes acompanyats de les seves famílies poguessin gaudir d’uns espectacles creats i dissenyats especialment per ells. Als seus espectacles combinen la música, els titelles, el teatre, l’humor i les danses, fent d’això una unió única i especial que fa que nens, nenes, pares, mares, etc. connectin molt amb l’espectacle!

Autoprodueixen la seva música i tenen tres discs amb cançons pròpies i originals “Canta amb el Pot Petit” i “Ritmes i Rialles” i "A l'aventura!". Des del 2014 també col laboren amb l'Editorial Cruïlla, elaborant recursos musicals per l’entorn digital dels llibres de primer i segon de primària.

Durant aquests anys han estat seleccionats per participar en la Mostra d’Igualada, han obert el festival Acustiqueta de Figueres (dins el marc del festival Acústica), han actuat a l’escenari principal de la Festa dels Súpers a l’Estadi Lluís Companys amb el seu espectacle “Balla, canta i riu!”, han omplert el Teatre Jardí de Figueres i el Teatre Poliorama de Barcelona amb la presentació del seu disc “Ritmes i Rialles”, i un gran nombre de pobles, escoles, barris i ciutat han comptat amb ells per posar ritme, humor i color a la seva festa.
 

EL POT PETIT EN CONCERT

Un espectacle molt festiu i especial que combina la música, els titelles, les danses i amb el que petits i grans passaran una molt bona estona. En aquest concert podreu gaudir de la música en directe amb vuit músics dalt l'escenari: baix, bateria, guitarra, piano/violí, saxo, trombó, titellaire i veus, i escoltar cançons amb diversos estils musicals que formen part dels seus tres discos amb temes propis: "Canta amb el Pot Petit", "Ritmes i Rialles" i "A l'aventura!".
 

SINOPSI

La Jana i en Pau s'han proposat que no quedi cap nen i nena, cap mare, pare, avi i àvia i animals haguts i per haver, sense poder viure una aventura! Res de quedar-se tancats a casa i davant d'una pantalla, ens toca sortir al carrer, a les places dels pobles i ciutats a compartir noves aventures. I és que les aventures d'en Pau, la Jana i la seva banda són unes aventures d'allò més musicals que us faran bellugar sense parar! 

COMPONENTS

Helena Bagué (actriu i cantant)
Siddartha Vargas (guitarra i actor cantant)
Olga Bernardo (titellaire i cantant)
Albert Dondarza (violí, teclat i serra)
Pau Oliver (bateria)
Dani López (saxo, clarinet, flauta travessera, guitarra i piano)
Ariadna Gispert (trompeta)
Sergi Casademont (baix)
Joni Ripoll (trombó)
Mercè Munné (intèrpret LSC)

www.potpetit.com