Pensar en la Sra. Tomasa implica pensar en fusió. És el substantiu que defineix la manera de fer, de treballar, en la que les diferents voluntats dels membres de la banda es fusionen conceptualment amb la personalitat de la Tomasa i es materialitzen en cançons i ritmes. Set nois joves amb una sola veu i el desig d'evolucionar i reinventar-se.

La Sra. Tomasa, com a personatge fictici, no es més que la personificació d'aquesta mescla sonora, de la intersecció creativa de set músics i de de la contínua cerca comú per reflexar les seves ambicions, les seves inquietuds, els seus sentiments i pensaments que els representa com a persones i com a banda.

Aquest procés es veu reflexat en el seu segon LP, titulat “Nuestra Clave” en el que es reflexa aquesta sinergia, amb la que fan una passa més, cuiden el so i en el que la producció electrònica i la part més orgànica van de la mà per vestir el missatge desenfadat i positiu que emeten.

Aquesta frenètica cursa de fons ha portat per 9 països a aquest grup de nois, fent que l'idioma i el llenguatge es quedin en un segon pla, deixant que el cos, la vibració i el moment portin el timó i el rumb. És per això, que viure'ls i experimentar-los en viu és la millor manera de descobrir-los.
 

COMPONENTS

Pau Lobo (veu)
Santi Longarón (saxo)
Marc Soto (bateria)
Alberto Limiñana (baix)
Jordi Sanz (guitarra)
Kquimi Saigi (teclat)
Pablo Dominguez (percussions)

lasratomasa.com