Des del cor de Madrid ve aquest grup amb ganes de trencar esquemes i malucs. Amb una bona bateria de sonoritats tropicals, Tremenda Jauría fa seus ritmes com la cúmbia, reggaeton, merengue i moombahton, un còctel festiu que s’unix a un discurs genuïnament combatiu.

Des que van llançar a la xarxa la seua primera cançó Guerrillerxs Madriz al 2016, Tremenda Jauría ha girat per nombrosos escenaris de tota la península impregnant-se de músiques, llocs i gents.

El seu primer LP, Mordiendo, és un disc tremend gravat entre Lasting Noise Estudi i La Barraka de Madrid, amb col·laboracions de luxe com les cubanes Krudxs Cubensi i els argentins El Chavez. El disc ha disc barrejat entre Matías Méndez, Adrián Hidalgo, Jimbo Páez i Gerard Casajus, i masteritzat a Argentina pel guanyador de dos Grammys Carlos Laurenz.

En gener de 2017 publicaren un nou EP, Cuentas pendientes, amb la col·laboració d’artistes de l’alçada de Zoo, Kumbia Queers o Sara Hebe, confirmant-se com una de les promeses de l’any.

El seu darrer llançament, Codo con codo, és una nova col·lecció de temes que situen la vida de les persones en el centre. El single Hazme una perdida ja avançava l’experimentació amb nous ritmes i sonoritats de tot l’EP, mantenint la música com a arma de guerra.


COMPONENTS

Mc Chucho (voz, guitarras, charango y producción electrónica)
Mc Machete (voz, güiro y producción electrónica)
Mc Larrata (voz, bajo, acordeón y producción electrónica)
Ganga Dj (live deejay)

tremendajauria.com