Sexenni és un grup de pop que viu a cavall entre les diferents facetes de la música urbana i festiva, passant, sobretot, per l'essència "bon rotllera" i irònica que li dóna un toc fresc i informal a la seva música! Grup que neix a Lleida l'any 2019 als soterranis d’un institut, on tres amics es decideixen a gravar una maqueta. La primera cançó del grup va ser ‘Lleida Town’, un tema casolà que va tenir molt bona rebuda a les terres lleidatanes. Des d'aquest instant, la proposta no ha fet més que créixer fins a convertir-se -en temps rècord- en un dels grups de moda i amb més projecció del país.

Després de publicar el seu àlbum debut 'Retrats' (abril 2022), la banda de Lleida ja ha fet algun avançament del que serà el seu pròxim àlbum. Presentaven fa poc ‘Houston’, tema que ja s’ha convertit en la cançó oficial de la Volta Ciclista a Catalunya aquest 2023. També, ‘Klk quieren las chicas’, una cançó de ritmes “disco” i sonoritat indie i que ja s’ha convertit en tot un èxit en temps rècord! I just abans de presentar-nos el hit de l’estiu, van avançar ‘Bora bora’, un senzill on el grup se’n va de viatge cap a una atmosfera paradisíaca a ritme de cúmbia amb sonoritats urbanes. ‘Per la borda’, és el quart single del seu segon LP que sortirà el pròxim mes de setembre.

Ha estat tant el fenomen Sexenni, que ja han aconseguit ser líders a ràdios de Catalunya, milers de reproduccions dels seus singles, i fins i tot una gira amb més d'una vintena de concerts que van des dels escenaris d'ELS40, la gira Dial Al Sol, el Festival Acústica de Figueres, passant per les festes majors de Lleida, Barcelona, omplir la Sala Apolo o a les festes d'Eivissa
 

⇢  DISSABTE 15 DE JULIOL al Càmping Municipal - Espai Felip Rubinat de Tàrrega 
     ·  Com arribar 
     ·  Entrades