Al cap de pocs dies de començar la quarantena el març del 2020, Klaus, Guillem i Rai, tres músics professionals que compartien pis, van començar a tocar música junts per matar el temps. Com que no podien sortir de casa, només en tenien una guitarra, una galleda per fregar el terra i alguns utensilis més que van trobar a la seva cuina. Així és com des de la terrassa de Barcelona, Stay Homas van compondre les seves primeres cançons, anomenades Confination Songs. Les van compartir a les xarxes sense imaginar que es convertirien en una sensació a nivell mundial. Al cap de pocs dies, van aconseguir milions de visualitzacions de tot el món, entrevistes a mitjans internacionals com The New Yorker, Le Monde, BBC o Billboard i peticions de col·laboracions d'artistes de la talla de Pablo Alborán, Rubén Blades, Manu Chao, Macaco, Sofia Ellar o Silvia Pérez Cruz. Fins i tot Michael Bublé va versionar la seva cançó “Gotta Be Patient”, de la qual va afirmar que va embogir quan la va escoltar per primera vegada. El grup es va presentar davant del seu públic amb dos concerts dins de la programació del Festival Grec de Barcelona i al Wizink Centre de Madrid, on van penjar el cartell de sold-out.

A dia d'avui, el fenomen Stay Homas no ha deixat de créixer i han esdevingut una banda referencial i un dels grups emergents més consolidats del panorama musical estatal i internacional. Amb un disc ('Agua', Sony Music 2021) i dos mixtapes ('Desconfination', Sony Music 2020 i 'Here2Play', Cukileo Records 2022) d'exquisida producció sota el braç i dues gires que els han portat pels escenaris i festivals més importants de Catalunya, Espanya i Europa, el format sextet de Stay Homas també té un dels millors directes del país, i un repertori que deixa empremta a la memòria i el cor de la gent.

Durant el 2022, la banda ha realitzat la gira de presentació de la seva última mixtape, amb concerts en espais mítics com La Riviera de Madrid i el Parc del Fòrum i l'Avinguda Maria Cristina de Barcelona, ​​així com ciutats com Londres, París, Brussel·les, Donosti, Getafe, València i festivals com a Festival Actual, Donosti Festibala, Connexió Valladolid, Cap Roig, Inverfest, Almazan Sona, Cruïlla, Hatortxu Rock, Boombastic, Aragó Sonoro, i un llarg etcètera, compartint cartell amb artistes de la talla de Ruben Blades, C. Tangana, Kase.O, La M.o.d.a., Resident o Molotov.

Aquest 2023 el grup es prepara per llançar el segon disc d'estudi amb el seu propi segell, Cukileo Records, juntament amb la discogràfica Halley Records, amb una gira de presentació que passarà per escenaris nacionals i internacionals, entre els quals el Paupaterres de Tàrrega.
 

⇢  DISSABTE 15 DE JULIOL al Càmping Municipal - Espai Felip Rubinat de Tàrrega 
     ·  Com arribar 
     ·  Entrades