The New York Ska-Jazz Ensemble (NYSJE) és un grup de gravació i gira de renom internacional. Des de la creació de la banda el 1994, han publicat 10 CDs i han actuat regularment a Europa, Canadà, Estats Units i Amèrica del Sud.

Els enregistraments i representacions de NYSJE han obtingut elogis de la crítica per la seva alta energia, originals, creatius, interpretacions cinètiques del ska dels estàndards de jazz, així com la seva potent barreja de saló de ball, reggae, rock constant i jazz. Entre els aspectes més destacats del rendiment destaquen: The North Sea Jazz Festival, el Festival de Jazz de Mont-real, el Festival de música de Quebec, els museus a Ete (Ginebra), el Festival de reggae de Bob Marley amb Israel Vibration i Sister Carol i els festivals de Jazz i Discover Discover i Bell Atlantic al EUA. A més, NYSJE té la singular distinció de ser la primera banda ska americana a tocar a Polònia després de la caiguda del mur.

La banda havia estat portada a les revistes Downbeat, Reggae Nucleus, The Beat, Ragga i Jazziz. La música de NYSJE es pot escoltar regularment a la televisió, a la xarxa de Nickelodeon, a les MTVs Road Rules, així com a dues publicitats nacionals de Campbells Soup Commercial. A Itàlia, el seu vídeo, correctament, s'emet en MTV.
 

 

COMPONENTS

Rocksteady Freddie (saxo, flauta i veu principal)
Kevin Batchelor (trompeta i veu)
Simone Amodeo (guitarra)
Andy Mittoo (teclat i veu)
Mark Damon (baix i veu)
Joey Gallo (bateria)

newyorkskajazzensemble.com