Oques Grasses ha publicat el nou disc “Fans del sol” el 8 de febrer de 2019 i ha tingut una acceptació espectacular: més de 5 milions d’escoltes en streaming en poques setmanes i vàries setmanes entres els discs més escoltats i venuts de l’Estat Espanyol. Han estat gravant i produint noves cançons que sorprenen gràcies a una sonoritat innovadora, arriscada i trencadora. Oques Grasses tornaran a demostrar que són una de les bandes amb millors intèrprets del panorama musical català, amb un talent, una imaginació i una personalitat desbordants.

Aquest descans merescut els ha permès als membres d’Oques Grasses assimilar els èxits acumulats durant la primera etapa de la seva carrera; amb tres discos “Digues-n’hi com vulguis” (2014), “Un dia no sé com” (2014) i “Youponi” (2016), més de 400 concerts, viatges a més de 10 països. El seu estil musical pren risc per omplir-se de noves sonoritats pròpies de països americans o altres racons. La nova producció del disc és una aposta de present i futur i que està fent deleitar als seus seguidors.

Han presentat 2 curtmetratges musicals rodats a Hollywood (USA), dirigits pel cineasta David Victori i protagonitzat per l'actor Jan Cornet. El curtmetratge consta de dos episodis que són els videoclips de les cançons Torno a ser jo i In the night amb més d’un miló de reproduccions. Després d'inicar la gira a Cardiff, Londres, Brussel·les, París, Pamplona, Festival Strenes de Girona, Telecogresca… etc. faran gira pels millors festivals dels Paísos Catalans.
COMPONENTS

Arnau Altimir (bateria i veus)
Guillem Realp (baix i veus)
Joan Borràs (teclat i veus)
Josep Valldeneu (saxo i veus)
Miquel Biarnés (trombó, percussió i veus)
Miquel Rojo (trompeta i veus)
Josep Montero (guitarra i veu principal)

oquesgrasses.com