Sound de Secà és un grup de percussió de Cervera creat al 2009 i format per 17 intèrprets. La companyia pretén crear en l’espectador un viatge emocional a través del ritme, el moviment, les melodies i la interacció amb el públic. Els espectacles que ofereixen combinen la varietat musical, centrada en ritmes afro-llatins interpretats amb instruments de percussió; l’espectacle visual, amb un vestuari d’estil steampunk i una acurada presència escènica; i per últim la coreografia, amb moviments explosius que atreuen el públic.

Després de 10 anys xafant places i carrers, el grup enceta un nou projecte itinerant amb una clara mirada contemporània, que reivindica l'espai públic com a lloc de trobada. Música, moviment, veu i expressió. Un espectacle que ens convida a sortir de les nostres cases per compartir un lloc i un moment, a mirar-nos als ulls i a entendre la percussió com un llenguatge de comunicació i no com una simple eina d'animació. Una peça que parla de la comunitat, de sumar i de connectar, que proposa un joc d'interacció i participació per tal de crear una atmosfera compartida. La percussió entesa com a símbol de reunió, ritual i celebració en una societat cada vegada més connectada però també, i paradoxalment, cada cop més individualista. 

Oferiràn al públic del Paupaterres l'assaig obert del seu nou espectacle "Possê", que s'estrenarà a FiraTàrrega 2019, en el marc del programa Suport a la creació.
www.sounddeseca.com