Clica aquí per consultar tota la informació dels tipus d'entrades i abonaments.

⇢ Clica als botons de color negre per accedir a la compra.

⇢ Les hores que apareixen a l'aplicatiu ENTRAPOLIS no afecten a les hores d'accés.


 

Abonaments:

PACK 25è ANIVERSARI
Inclou l'abonament per a tot el festival i la samarreta commemorativa del 25è aniversari (limitades fins a fi d'existències) (25€)
 

ABONAMENT
Entrada per tot el festival (20€)
 Entrades per dia:

 DIMECRES 12  i  DIJOUS 13  l'entrada és gratuïta i no s'ha de fer cap reserva


 DIVENDRES 14: 
 
ENTRADA GENERAL (15€)

ENTRADA ECO (10€)
(vàlida per entrar entre les 19 i les 21h)


 DISSABTE 15:

PAUPAKIDS (10€)
(a partir de 2 anys)

ENTRADA GENERAL (15€)

ENTRADA ECO (10€)
(vàlida per entrar entre les 19 i les 21h)
 


MENORS D'EDAT:

ENTRADA MENORS DE 14 ANYS
 
DOCUMENT D'AUTORITZACIÓ I RESPONSABILITAT D'ACCÉS PER A MENORS D'EDAT

Per motius de seguretat i aforament, tots els menors de 0 a 14 anys han d’adquirir una entrada a cost 0€ per accedir al festival. Hauran d’anar acompanyats de mare, pare o tutor legal i presentar el document d’autorització i DNI.

Entre 14 i 16 anys hauran de comprar l’entrada normal i anar acompanyats de pare, mare o tutor legal i dur el document d’autorització i DNI.

A partir de 16 anys hauran de comprar l’entrada normal i podran entrar al recinte sense acompanyament ni cap mena d’autorització. Caldrà presentar el DNI.

No seran vàlides les entrades que no vagin acompanyades del document d’autorització i responsabilitat d’accés per a menors.

Als menors se’ls entregarà un braçalet identificatiu que hauran de portar posat mentre es trobin al recinte del Paupaterres.

El en cas del PaupaKids, tothom, a partir dels 2 anys, ha de comprar entrada específica del PaupaKids i els menors hauran d’anar acompanyats de mare, pare o tutor legal i presentar el document d’autorització i DNI.
 


IMPORTANT:

⇢ Els abonaments i entrades generals permeten entrar a qualsevol hora mentre que les entrades ECO i PAUPAKIDS només permeten entrar al recinte en un horari limitat (incloient totes les activitats del festival i independentment de l'hora a que es vulgui marxar). 

No es podrà sortir i entrar lliurement del recinte fins a les 3.00h. A partir d'aquesta hora només es podrà tornar a entrar si es duu la polsera posada. Si es surt abans d'aquesta hora, caldrà abonar la diferència de 5€ per tornar a entrar.

⇢ En cap cas es faran canvis ni es retornaran els diners de la compra d'entrades ni de les despeses de gestió.

⇢ Per l'entrada general i eco, totes les persones a partir de 14 anys paguen entrada. Al PAUPAKIDS, a partir dels 2 anys, tothom ha d'adquirir entrada.

⇢ ELS MENORS DE 16 ANYS han d'anar acompanyats per la seva mare, pare o tutor legal i portar el DOCUMENT D'AUTORITZACIÓ I RESPONSABILITAT D'ACCÉS PER A MENORS D'EDAT ⇢  DESCARREGA'L AQUÍ