El primer concurs de trap en català de les terres de Lleida

 
Dins el Paupaterres 2023 es presentarà el Paupatrap, un concurs per a joves cantants de trap que presentaran via Instagram les seves candidatures per celebrar la fase final amb públic i en directe al festival. L'objectiu del concurs és impulsar els nous talents del gènere així com la promoció de la llengua catalana entre els joves.

El jurat comptarà amb coneguts artistes de la música urbana, tècnics en gestió cultural i professionals del sector de la música i entre els premis hi haurà l'actuació a l'escenari principal de la propera edició del Paupaterres.
 


MOSTRA + CONCURS de joves talents de trap en català


Bases de participació:

1/ Ser artista de la música urbana i cantar en català.
2/ Enviar proposta per DM al compte @paupaterres d'Instagram indicant el nom del grup/artista, integrants de la formació i necessitats tècniques.
3/ Presentar una cançó pròpia en vídeo (via Youtube, Instagram o Tik Tok) d'una durada màxima de 4 minuts.
4/ Termini: es poden presentar propostes fins al dia 30 de juny.

D'entre les propostes rebudes, el jurat farà la selecció de finalistes, que tindran l'oportunitat d'actuar en directe al Paupaterres, a més de tenir accés gratuït a tot el festival i la samarreta commemorativa dels 25 anys.

La final tindrà lloc el divendres 14 de juliol al recinte del Festival Paupaterres de Tàrrega (Càmping Municipal - Espai Felip Rubinat).

El jurat escollirà la millor proposta i decidirà el grup guanyador, que rebrà un val per la compra de material i actuarà al festival Paupaterres 2024.

*L'organització es reserva el dret de modificar aquestes bases per causes imprevistes i qualsevol canvi es comunicarà pels seus canals i suports propis de comunicació.