Els professionals de la comunicació que vulguin cobrir informativament el Festival Paupaterres 2019 poden gestionar la seva pre-acreditació online (abans del 3 de juliol) i acreditar-se a les taquilles del recinte del festival durant la celebració del mateix.

Si sou un mitjà i necessiteu informació i/o material gràfic per fer-ne difusió, podeu contactar amb nosaltres escrivint-nos un correu electrònic.

PASSI DE PREMSA

Poden sol·licitar el passi de premsa els periodistes, fotògrafs, càmeres, tècnics i productors que treballin per a mitjans offline i/o online, tant nacionals com internacionals, que vulguin cobrir informativament el Paupaterres 2019. Cal aportar i presentar carnet de premsa en vigor i/o algun document que certifiqui que treballen o col·laboren en un mitjà de comunicació.

PASSI DE BLOGGER/INFLUENCER

Poden sol·licitar aquest passi els bloggers i creadors de contingut en xarxes socials la temàtica dels quals estigui relacionada amb la música en directe. El blog/compte haurà de tenir més d'un any d'antiguitat, actualitzat regularment amb contingut propi i, en el cas de xarxes socials, superar els 5000 seguidors. En el cas dels blogs, es requereix aportar enllaços del blog amb entrades recents signades per la persona a acreditar.

  • Data límit de pre-acreditació: 3 de juliol de 2019
  • El passi s'haurà de recollir a les taquilles del festival presentant el Document Nacional d'Identitat.
  • L'acreditació és personal i intransferible i caduca una vegada finalitzada la celebració de la present edició del festival.
  • El passi de blogger/influencer no cobreix en cap cas les despeses de desplaçament ni dietes.
  • L'organització es reserva el dret d'admissió a qui no respecti les normes, els horaris i el personal voluntari de l'associació.
  • Si no es compleixen els requisits, es denegarà l'acreditació de premsa i/o blogger. En aquest cas, s'haurà d'accedir al festival adquirint una entrada de visitant a les taquilles.
  • No hi haurà possibilitat de sol·licitar acreditar-se in situ.

INSCRIPCIONS TANCADES