Paupaterres posa a la vostra disposició un gran espai d’aparcament gratuït al mateix recinte del festival. De fàcil accés: entrada pel carrer d’Antoni Secanell i sortida pel carrer de Verdú i el carrer de Maria Mercè Marçal.
És un espai obert i sense asfaltar, l'organització no es fa responsable dels vehicles que hi aparquin.  No està permès acampar-hi. 

A més, a només uns carrers del recinte del festival hi ha una àrea de servei destinada a autocaravanes. L'equipament municipal disposa de 1.200 metres quadrats de superfície i onze places d’estacionament destinades de forma exclusiva a autocaravanes. Els usuaris poden fer ús de les instal·lacions adjacents del Casal Cívic, com el pati arbrat o les dutxes. La situació és idònia perquè es troba a prop del centre urbà i a només dos minuts caminant fins al Paupaterres. (+info)

⇢ Sempre que sigui possible, però, opta per venir caminant o amb transport públic. Si no tens altra opció que venir amb cotxe, omple’l com a mínim amb 3 amics o amigues. Reduïm les emissions de CO2!
 

 

↑ Clica per veure el plànol amb detall.