La celebració de qualsevol festival genera una gran quantitat de residus. Paupaterres vol ser un festival coherent amb els seus principis, per això la nostra voluntat és reduïr l’impacte al medi ambient, respectar-lo i millorar el benestar de totes i tots. Des de l’organització posem a l’abast els mitjans necessaris per aconseguir-ho, però sense la col·laboració de tots els assistents és impossible aconseguir l’objectiu.
 

  • Utilitza les papereres. Llençar la brossa al terra no és una opció. Trobaràs papareres i contenidors repartits per tot el recinte del festival.
 
  • Separa i guanyaràs. És fonamental separar els residus: plàstics al groc, papers al blau i matèria orgànica al marró.
 
  • Objectiu burilles. A més del risc d’incendi que suposen, les burilles no són biodegradables. Fes-te amb un cendrer individual o llença les burilles a la paperera.
 
  • Vine a peu. Si ets de Tàrrega, fes salut i cuida el medi: vine caminant! Si per distància has de venir en cotxe, omple’l amb 3 amics o amigues com a mínim. Reduïm les emissions de CO2.
 
  • Got solidari. Redueix els residus utilitzant el got del Paupaterres. Es tracta d’un got reutilitzable, els beneficis del qual són destinants a facilitar a infants i joves sense recursos l’accés a la formació musical. Creiem que l’accés a la música i la cultura ha de ser un dret al marge de les possibilitats econòmiques de cadascú. El pots comprar a totes les barres del festival per només 1€ (no retornable). Ja el tens? Porta'l de casa!
 
  • Controla el soroll. Quan surtis del recinte del festival, en ple espai urbà targarí, els veïns necessiten descansar. Evita cridar o fer xivarri quan tornis a casa.