La celebració de qualsevol festival genera una gran quantitat de residus. Paupaterres vol ser un festival coherent amb els seus principis, per això la nostra voluntat és reduïr l’impacte al medi ambient, respectar-lo i millorar el benestar de totes i tots. Des de l’organització posem a l’abast els mitjans necessaris per aconseguir-ho, però sense la col·laboració de tots els assistents és impossible aconseguir l’objectiu.
 

  • Utilitza les papereres. Llençar la brossa al terra no és una opció. Trobaràs papareres i contenidors repartits per tot el recinte del festival.
 
  • Separa i guanyaràs. És fonamental separar els residus: plàstics al groc, papers al blau i matèria orgànica al marró.
 
  • Objectiu burilles. A més del risc d’incendi que suposen, les burilles no són biodegradables. Fes-te amb un cendrer individual o llença les burilles a la paperera.
 
  • Got solidari. Redueix els residus utilitzant el got del Paupaterres. És un got reutilitzable que, acabat el festival, et pots endur com un record bonic i pràctic. A més, amb la seva compra contribuiràs a donar accés a formació musical a infants i joves sense recursos.
 
  • Controla el soroll. Quan surtis del recinte del festival, en ple espai urbà targarí, els veïns necessiten descansar. Evita cridar o fer xivarri quan tornis a casa.
 
  • Vine a peu. Si ets de Tàrrega, fes salut i cuida el medi: vine caminant! Si per distància has de venir en cotxe, omple’l amb 3 amics o amigues com a mínim. Reduïm les emissions de CO2.