SOPAR MULTICULTURAL

Amb una quinzena de foodtrucks, el festival manté les seves arrels amb l'obertura de portes a les 8 del vespre per tal que famílies i grups d'amics puguin sopar tot gaudint d'actuacions en directe. Hi trobareu tota mena de propostes gastronòmiques i per a tots els gustos i dietes.

PAUPAKIDS

El Paupaterres dedica part de la seva programació als més petits de la casa amb activitats, tallers i espectacles infantils. Des de tallers d'escalada o maquillatge facial fins a experiments cinetífics i aparicions dels personatges de moda, sense oblidar les actuacions musicals.

ESPAI CONCERTS

És l'espai més gran del festival. Un ampli escenari pensat per a grans formacions presideix el Paupaterres per donar cabuda a les actuacions musicals dels grups més esperats de l'estiu targarí i de les Terres de Ponent.

ARTESANIA

La multiculturalitat i l'artesania van de la mà al Paupaterres, i és per això que els artesans tenen un lloc privilegiat al festival. Trobareu tota mena d'articles al mercat d'artesania que dóna la benvinguda al festival.