ESPAI GASTRONÒMIC

El festival manté les seves arrels amb l'obertura de portes a les 8 del vespre per tal que famílies i grups d'amics puguin sopar tot gaudint de les actuacions en directe. Disposades al voltant del recinte trobareu tota mena de propostes gastronòmiques i per a tots els gustos i dietes.

PAUPAKIDS

Des de ja fa uns anys, el Paupaterres dedica part de la seva programació als més petits. Adreçat específicament al públic familiar, el PaupaKids inclou activitats, tallers i espectacles que cada any agafen una temàtica diferent. Des de tallers d'escalada o maquillatge facial fins a experiments cinetífics i aparicions dels personatges de moda, sense oblidar les actuacions musicals.

CONCERTS

L'espai més gran del festival compta amb dos escenaris, un pensat per a grans formacions i un altre, que presideix l'espai del sopar, on tenen lloc les primeres actuacions de la nit. Tot plegat per donar cabuda a les actuacions musicals dels grups més esperats de l'estiu targarí i de les Terres de Ponent.

PAUPAMARKET

Des dels inicis del Paupaterres, ja fa més de 20 anys, les paradetes d'artesania tenen un lloc especial. Al passadís d'entrada del recinte del festival trobareu tota mena d'articles al mercat que dóna la benvinguda al festival.

ACTIVITATS PARAL·LELES

Tàrrega s'omple d'activitat i música durant gairebé tota una setmana en motiu del Paupaterres. Tallers de percussió, concerts-vermut, assajos oberts, etc., completen la programació del festival, fent-lo extensiu a tota la ciutat.