L'any 1998 sorgia de la mà d'una colla d'amics la iniciativa del festival Paupaterres per tal de reactivar l'estancada activitat cultural i musical targarina.

Vint-i-dos anys més tard, l'Associació Paupaterres continua treballant per fer crèixer el festival any rere any i edició rere edició.

L'Associació Paupaterres és una entitat sense ànim de lucre, que té com a objectiu principal organitzar el Festival Paupaterres per tal d'esdevenir un punt de trobada en les nits estiuenques de famílies, joves i melòmans, on el públic pugui descobrir, escoltar i gaudir de diferents propostes musicals, gastronòmiques i d'artesania.


Amb l'esforç de l'organització i malgrat els canvis i transformacions contínues del sector cultural, a cada edició s'ha aconseguit introduïr nous elements i propostes, tant en la millora de la qualitat dels concerts i activitats, com en els mitjans necessaris per dur a terme un esdeveniment de tal magnitud.

Això ha estat gràcies a l'ajuda dels voluntaris, patrocinadors i empreses col·laboradores que cada any han renovat la seva confiança amb el festival. És per això que necessitem el teu suport per poder continuar creixent any rere any.