Sons d’arrel tradicional i nous corrents de fusió conflueixen a Tàrrega el tercer cap de setmana de juliol per a la celebració del que ha esdevingut el festival musical de referència de Ponent, el Paupaterres.

Aquest 2018 arriba a la XXIa edició amb una programació pensada per a tots els públics. Sopars a la fresca amb la millor varietat gastronòmica, els concerts dels grups més esperats de l'estiu i les millors actuacions, tallers i espectacles per als més petits de la casa al PaupaKids.

 

DIJOUS

La nit de dijous dóna el tret d'inici al festival Paupaterres. La ciutat s'omple de música i bon menjar amb concerts gratuïts en quatre indrets targarins. 
A partir de les 22 h de la nit:

The Chain Smokers Band a la terrassa de la cafeteria Ateneu (Plaça del Carme, 3).

Miaú al "Sardines&Marinada" de l'Associació Alba (Avinguda Onze de setembre s/n).

Lo Petit Comitè al pub Kirikú (Carrer de la Vilanova, 27).

El Sobrino del Diablo a la cafeteria Novum (Carrer de Sant Agustí, 5).

 

DIVENDRES

Divendres la festa es trasllada al Càmping Municipal de Tàrrega, un espai agradable on gaudir envoltats d'amics i familiars dels millors sopars i concerts. Un mercadet d'artesania dóna la benvinguda al recinte i una nombrosa colla de foodtrucks esperen per servir el sopar a tots els visitants del festival. Davant d'un gran espai preparat amb taules i cadires, un escenari bonic i proper endolcirà el sopar amb la millor música. A partir de les 23 h els concerts es traslladen a un altre escenari, situat en un espai preparat per a que el públic pugui saltar, ballar i gaudir dels concerts fins que surti el sol. 
Obertura de portes a les 20 h del vespre amb entrada gratuïta. A partir de les 22:30 h el preu d'entrada és de 5€.

- 21:00 h. Bcn Ska-Jazz Orquestra

- 22:15 h. David Hillyard & The Rocksteady Seven

- 23:15 h. Sense Sal

- 00:45 h. Buhos

- 02:00 h. La Terrasseta de Preixens

- 03:30 h. Pupil·les

- Entre grup i grup i per acabar la nit, sessió de punxadiscs.

DISSABTE

Despertem de la segona nit de Paupaterres amb un vermut musical a la plaça dels Àlbers, amb la col·laboració de Foment Tàrrega i la Regidoria de Polítiques d'Igualtat de l'Ajuntament de Tàrrega. A partir de les 12 h del migdia, concert amb:

Walkin' Roots

Raül Benéitez

 

PAUPAKIDS

El Paupaterres dedica part de la seva programació als més petits de la casa amb activitats, tallers i espectacles infantils. Des de tallers d'escalada o maquillatge facial fins a experiments cinetífics i aparicions dels personatges de moda, sense oblidar les actuacions musicals. 
No us oblideu el banyador perquè aquest any farem passar la calor amb una gran festa de l'escuma, a més d'inflables, piscines i jocs d'aigua! 
A partir de les 18 h de la tarda al Càmping Municipal. Preu: 3€ (a partir de 3 anys)

 

I després del PaupaKids, al mateix Càmping Municipal, sopar a la fresca amb gran varietat de parades i foodtrucks, per gaudir amb tota la família i amics tot gaudint dels primers concerts de la nit, que a continuació donaran pas als concerts a l'escenari principal del festival Paupaterres, amb una bona sessió de vinil a càrrec de Dirty Brown entre bandes. A partir de les 19:30 h del vespre amb entrada gratuïta. A partir de les 22:30 h el preu d'entrada és de 5€.

- 20:00 h. Fustegueres

- 21:00 h. Korrontzi

- 22:15 h. Luar na Lubre

- 23:30 h. Gossos

- 00:45 h. Discípulos de Otília

- 02:00 h. Lágrimas de Sangre

- 03:30 h. Bemba Saoco

- Entre grup i grup i per acabar la nit, sessió de punxadiscs amb Dirty Brown.