Una de les activitats més consolidades del Paupaterres són els sopars multiculturals que s'ofereixen al llarg del festival. Preguem que coopereu amb la neteja retirant els residus de les taules i dipositant-los als contenidors. Enguany comptarem amb la participació de:

Traginers. Pizzes artesanes en forn de llenya. Elaborades al moment, amb farina ecològica i ingredients de primera qualitat.

La Capibara. Creps vegetarianes i ecològiques. Dolces i salades, fetes amb farina integral i ecològica, amb opcions veganes i sense gluten.

Kebab Tàrrega. Àmplia varietat de plats de carn originaris de l'Orient Mitjà i posteriorment adoptats a Turquia, a l'Europa del sud i l'Àsia del sud, i que actualment es poden trobar a tot el món. Döner kebab, pide, gyros o shawarma entre altres, fets amb carn de xai, vedella, cabra, pollastre o d'aliments vegetarians com el falàfel o el tofu.

Vallverdú Aloy. Mestres xarcuters des de 1874. Elaboració tradicional, amb matèria de primeríssima qualitat i sense gluten. Entrepans de llonganissa, hamburgueses i embotits diversos.

La Bona Pizza. Pizzes artesanes, sense additius ni conservants, sanes i fàcils de digerir. Amb productes frescs i de temporada, provinents d'agricultors locals. Elaborades amb farines 100% ecològiques.

La Taverna de Hodor. Frankfurts, gran varietat d'entrepans senzills i entrepans especials com el Pulled Pork amb complements.

Pepito Bravo. Entrepans gourmet de creació pròpia amb vedella del Pirineu 100% ecològica. A partir del tradicional “pepito” de vedella revolucionen el concepte i oefereixen una gran varietat d'entrepans, amb un caàcter original i amb productes de qualitat, creant així una cuina creativa i de proximitat.

Libèl·lula pradenca. Gran varietat d'hamburgueses i entrepans artesanals i de qualitat: llonganissa amb romesco dolç, formatge directe del pastor, croquetes casolanes, ferrero pradenc salat, patates de Prades, tòfona negra salvatge, etc.

Van i venen. Wraps i complements sense gluten (nachos, patates). De pollastre, de roasted pork i vegetals.