Des de ja fa uns anys, el Paupaterres dedica part de la seva programació als més petits. Adreçat específicament al públic familiar, el PaupaKids inclou activitats, tallers i espectacles que cada any agafen una temàtica diferent. Aquest any, seguint la temàtica espacial, comptarem amb l'assaig obert de la companyia Holoqué Espectaculum amb les seves espectaculars titelles hologràfiques vingudes des d'un món oníric. Un espectacle per a tots els públics, que s'emmarca en el programa Suport a la Creació de FiraTàrrega.

Al llarg de tota la tarda hi haurà tallers diversos de la mà de Quàlia, com ara maquillatge facial, xanques, escalada, jocs tradicionals, experiments... I per fer passar la calor inflables i jocs d'aigua! Porteu roba de recanvi, tovallola i ganes de passar-ho molt bé!!

Coronarà la tarda el grup de moda, El Pot Petit, amb un espectacle molt festiu i especial que combina la música, els titelles, les danses i amb el que petits i gran passaran una molt bona estona. En aquest concert podreu gaudir de la música en directe amb vuit músics dalt l'escenari: baix, bateria, guitarra, piano/violí, saxo, trombó, titellaire i veus, i escoltar cançons amb diversos estils musicals que formen part dels seus tres discos amb temes propis: "Canta amb el Pot Petit", "Ritmes i Rialles" i "A l'aventura!". Segur que petits i grans gaudirem d'allò més, i és que la Jana i en Pau s'han proposat que no quedi cap nen i nena, cap mare, pare, avi i àvia i animals haguts i per haver, sense poder viure una aventura! 


 
ENTRADES
Les entrades es compren el mateix dia al recinte del festival (Càmping Municipal de Tàrrega).
Preu: 4€ a partir de 3 anys