Des dels inicis del Paupaterres, ja fa més de 20 anys, les paradetes d'artesania tenen un lloc especial. Enguany, al passadís d'entrada del recinte del festival comptarem amb:

Calaff Joies d'autora. Joies artesanes amb plata de llei creades per Núria Calaf i Badal, músic de formació i professió, però creativa per naturalesa. Des de petita la joiera ha format part del seu mapa d'atraccions gràcies a la faceta de rellotger i joier del pare. Aquesta heretada ment creadora i la fascinació per les peces úniques i amb personalitat l'ha dut a aplicar diverses tècniques-paper maché, decoupache, costura- per a la creació de collarets, penjolls, arracades i anells amb missatge.

La filla del Núvol. Una marca que neix de manera artesana, i aquest és el seu distintiu més apreciat, peces fetes una a una amb molta estima i sensibilitat. Moda infantil alternativa, consum responsable i producte de proximitat, fet a Catalunya.

DEWÜ. Artesania feta a mà: pedres semiprecioses treballades en metalls com plata, bonze i coure, i amb fil encerat utilitzant la tècnica del macrame.

Pajarito NumNum. Esmalts al foc sobre coure i plata, creats artesanalment. Joieria de la Vall d'Aran.

Lú@rT. Titelles i personatges de creació pròpia.

Eventlights. Llums químiques, articles de leds i llums ultra violeta, maquillatges corporals fluorescents, body painting i molt més per a les millors festes!

Bota Baldrich. Joieria artesanal en plata. Peces úniques i originals inspirades en les formes de la naturalesa de la nostra terra i formes geomètriques. Una barreja de dues grans passions, la terra i l'arquitectura, traduir les seves línies i formes de la natura en joies originals.

Paradetaguapa. Productes d'artesania, teles, encens i polseres.

MacraRoots Macramé. Macramé fet a mà amb molt d'amor: penjolls, polseres, arracades, anells... I també joies de plata: penjolls, anells i arracades.

Els Ximplets. Frases que et faran somriure o et deixaran garratibat. Il·lustració i estampació de dites, frases fetes i mots que els nostres avis utilitzaven amb normalitat però que han anat caient en desús. Per a gent gran, per a xerrameques, llepafils, brètols, grassos com un teixó o prims com una orella de gat. Productes en català, autèntics i eco-responsables.