Des de fa uns anys, el Paupaterres dedica part de la seva programació als més petits. Adreçat específicament al públic familiar, el PaupaKids inclou activitats, tallers i espectacles que cada any agafen una temàtica diferent.

Aquest 2023, durant tota la tarda hi haurà activitats i tallers diversos:

⇢ Taller de circ: un espai per aprendre i compartir el plaer del joc i la descoberta on els participants coneixeran les diferents tècniques de malabars, equilibris, aeris i acrobàcia. A més, tots els participants tindran un nas de pallasso de regal!

⇢ Parc Drakoland XXL: circuit inflable de bicicletes, súper tobogan, ludoteca granja, balancí i caseta de boles! 

⇢ Espai bombolla: podràs fer bombolles gegants, minúscules, cucs d'escuma i fins i tot posar-te fins d'una gran bombolla i experimentar fins a l'infinit!

⇢ Taller de xapes: fes la teva pròpia xapa i sigues el més fashion del Paupaterres!

⇢ Festival de cares: un pinta-cares únic amb totes les temàtiques que et puguis imaginar... festa, animals, superherïnes o qui sap si un personatge inventat!

Concert d'El Pot Petit:
Coronarà la tarda el grup de moda, El Pot Petit, amb un espectacle molt festiu i especial que combina la música, els titelles, les danses i amb el que petits i gran passaran una molt bona estona. En aquest concert podreu gaudir de la música en directe amb vuit músics dalt l'escenari: baix, bateria, guitarra, piano/violí, saxo, trombó, titellaire i veus, i escoltar cançons amb diversos estils musicals que formen part dels seus tres discos amb temes propis: "Canta amb el Pot Petit", "Ritmes i Rialles" i "A l'aventura!". Segur que petits i grans gaudirem d'allò més, i és que la Jana i en Pau s'han proposat que no quedi cap nen i nena, cap mare, pare, avi i àvia i animals haguts i per haver, sense poder viure una aventura! 

Tot això i més, dissabte 15 de juliol a partir de les 18h!
 
ENTRADA PAUPAKIDS

10€ a partir de 2 anys
(i si no sortiu del recinte, podreu quedar-vos als concerts de la nit!)