HISTÒRIA    INFORMACIÓ GENERAL   ARTISTES    ENTRADES    PARTNERS    PREMSA


 
Des dels inicis, l’any 1998, l’Associació Paupaterres ha treballat per fer del Paupaterres un festival accessible, trencant amb les barreres econòmiques i apropant la música i la cultura a tothom.

Aquest 2024, l’entitat fa una passa més per aconseguir l’accessibilitat real al Paupaterres i, gràcies a l’esforç conjunt amb Apropa Cultura, implementa un seguit de mesures perquè totes les persones, sigui quina sigui la seva situació, puguin gaudir amb igualtat de condicions del Festival Musical d’Estiu de Ponent.

Així, el Paupaterres ofereix entrades a preus reduïts per a col·lectius amb risc d’exclusió social i/o diversitat funcional i comptarà amb zones d’aparcament reservat, porta d’entrada prioritària, plafons amb senyalètica inclusiva, punt d’informació i acompanyament, taules i cadires reservades, tarima alçada per a persones amb movilitat reduïda, lavabos adaptats i personal voluntari d’accessibilitat.

Les entrades es poden adquirir amb descompte a través de la plataforma APROPA CULTURA o a les taquilles el mateix dia del festival presentant la targeta acreditativa de la discapacitat.