QUAN I ON?

El 25è Festival Paupaterres serà els dies 12, 13, 14 i 15 de juliol de 2023 en diferents indrets de la ciutat de Tàrrega.

⇢  COM ARRIBAR 
 

SERVEIS

Hi haurà servei de barra, lavabos, espai de foodtrucks, punt violeta i mercat d'artesania. També hi haurà un punt d'informació i marxandatge on bescanviar monedes i adquirir samarretes. També podràs trobar personal de seguretat present a tot el recinte.
 

ES POT ENTRAR AMB MOTXILLA?

Sí que es podran dur motxilles al festival. Tot i així, aquestes no poden contenir beguda o articles perillosos. El personal d’accés podrà revisar dits efectes personals a l’entrada i retirar qualsevol objecte que consideri que pot suposar un risc pels assistents.


ES POT ENTRAR AL RECINTE AMB ANIMALS?

No està permès entrar amb animals de cap tipus, excepte gossos pigall per a persones cegues.
 

ES POT ENTRAR I SORTIR DEL RECINTE?

Independentment de l'hora d'entrada, no està permès sortir i entrar al recinte del festival Paupaterres fins a les 3.00 h. A partir d'aquesta hora, es podrà entrar i sortir lliurement, només si es duu la polsera posada. Es podrà marxar a l'hora que es vulgui.


COM ES POT SOL·LICITAR LA INSTAL·LACIÓ D'UNA PARADETA?

Les persones interessades a participar amb una paradeta al mercat d'artesania o amb un stand o foodtruck a l'espai gastronòmic han d'omplir el formulari de sol·licitud i l'organització es posarà en contacte amb elles.


COM FUNCIONA EL PAGAMENT DE MENJAR I BEGUDES? ES POT PAGAR AMB TARGETA O NOMÉS AMB EFECTIU? CAL COMPRAR GOT?

L'adquisició de beguda dins del recinte es farà mitjançant efectiu corrent o usant targeta de dèbit o crèdit als punts de venda de tiquets. No existeix la venda anticipada de tiquets de consumició. Els tiquets (PAUPES) s'intercanviaran a les barres per la beguda desitjada. Es recomana dur got reutilitzable de casa per evitar la generació innecessària de residus. En cas de no dur-ne, caldrà comprar-lo als punts de venda del festival i no serà retornat.

Hi ha diferents llocs de menjar repartits pel festival on es pot comprar fent servir moneda corrent però NO tiquets de consumició. IMPORTANT: no tots els estands de restauració disposen de pagament a través de targeta de dèbit o crèdit.
 

On es llencen les escombreries al recinte del festival? Hi ha algun sistema de reciclatge?

Al recinte del Paupaterres s'habilitaran diferents punts de recollida selectiva amb papereres diferenciades per fraccions on dipositar els residus que generis durant el festival.
 

Quins són els objectes imprescindibles que necessito per a gaudir del festival al màxim?

Calçat còmode, una gorra o similar i crema solar per protegir-te del sol, una jaqueta o jersei per a la marinada targarina, taps per a les oïdes (si tens algun tipus de problema auditiu) i moltes ganes de passar-ho bé.  


Existeixen fulls de reclamació a disposició dels assistents?

Les persones interessades trobaran fulls de reclamació a la seva disposició als punts d'informació del festival, situats als accessos principals i a l'interior del recinte. També existeix l'opció d'emplenar un dels models de reclamació de l'Agència Catalana del Consum.


ON PUC TROBAR INFORMACIÓ ACTUALITZADA?

Trobaràs tota la informació necessària per gaudir del Festival Paupaterres de Tàrrega en aquesta WEB i a les xarxes socials:
Instagram - TwitterFacebook - TikTok

 


 

TENS ALGUN ALTRE DUBTE O PREGUNTA?


Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari o bé escriure'ns un correu electrònic a info@paupaterres.cat. Et respondrem el més aviat possible!