L'Associació Paupaterres és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu apropar la cultura de manera lliure i accessible a tothom. Això és possible gràcies al voluntariat i el suport institucional.

Malgrat tot, les limitacions d’aforament i la situació i implicació actuals dificulten poder millorar i fer el festival professional, de gran format, gratuït i accessible. Això fa reformular el Paupaterres a un altre tipus d'esdeveniment. 

En aquesta edició l’entrada serà de pagament per a tothom, si bé amb preu assequible, mantenint els valors fonamentals del festival: una cultura musical sense barreres i a l'abast de totes i tots.
 

TIPUS D'ENTRADES

⇢ Les entrades es posaran a la venda el dia 6 de juny


 DIMECRES 12  i  DIJOUS 13  l'entrada és gratuïta

 PACK 25è ANIVERSARI 
Inclou l'abonament per a tot el festival i la samarreta commemorativa del 25è aniversari (limitades fins a fi d'existències)

 ABONAMENT 
Entrada per tot el festival

 DIVENDRES 14  
Entrada general
Entrada eco (vàlida per entrar entre les 19 i les 21h)

 DISSABTE 15 
Entrada general
Entrada eco (vàlida per entrar entre les 18 i les 21h)
 

IMPORTANT:

⇢ Els abonaments i entrades generals permeten entrar a qualsevol hora mentre que les entrades eco només permeten entrar al recinte en un horari limitat (incloient totes les activitats del festival i independentment de l'hora a que es vulgui marxar). 

⇢ No es podrà sortir del recinte fins a les 3.00h. A partir d'aquesta hora només es podrà tornar a entrar si es duu la polsera posada.
 CAL DUR LES ENTRADES IMPRESES?

No és necessari. La verificació de les entrades al recinte es durà a terme amb lectors, pel que les entrades poden ser impreses o bé en format electrònic (format preferible per motius de sostenibilitat).


CAL PRESENTAR ALGUN DOCUMENT IDENTIFICATIU A LA TAQUILLA DEL FESTIVAL?

Totes les persones hauran de portar un document d’identificació vàlid (DNI, NIE, passaport o carnet de conduïr) per si l’organització requereix d’alguna comprovació.


ELS INFANTS TAMBÉ PAGUEN?

Per l'entrada general, totes les persones a partir de 14 anys paguen entrada. Al PAUPAKIDS, a partir dels 2 anys, tothom ha d'adquirir entrada.

⇢ ELS MENORS DE 16 ANYS han d'anar acompanyats per la seva mare, pare o tutor legal o portar el DOCUMENT D'AUTORITZACIÓ I RESPONSABILITAT D'ACCÉS PER A MENORS D'EDAT ⇢  DESCARREGA'L AQUÍ 
 

En cas de no poder assistir al festival per malaltia, covid o d’altres variables que no depenen de l’organització, puc demanar el retorn dels diners?

En cap cas es retornaran els diners de la compra de l’entrada ni de les despeses de gestió. Les entrades no són nominals, de manera que pots donar-la a una altra persona.
 

He comprat l’entrada i no m’ha arribat cap correu de confirmació, què he de fer?

Deixa passar uns minuts per tal que el sistema processi correctament les dades. A continuació, revisa que la compra s'hagi fet correctament mitjançant l'aplicatiu del teu banc i, si és el cas, revisa totes les carpetes del correu electrònic, sobretot la de correu brossa. Si tot i les comprovacions, no trobes el correu amb les entrades, escriu un correu a info@paupaterres.cat indicant-nos les dades amb que s'ha fet la compra (nom i cognoms, e-mail proporcionat, tipus d'entrada adquirida i comprovant de pagament) per tal que puguem ajudar-te.

Recorda que pots descarregar les entrades des de la pròpia aplicació de venda d'entrades iniciant sessió amb les teves dades.


 


 

TENS ALGUN ALTRE DUBTE O PREGUNTA?


Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari o bé escriure'ns un correu electrònic a info@paupaterres.cat. Et respondrem el més aviat possible!