L'Associació Paupaterres és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu apropar la cultura de manera accessible a tothom. Això és possible gràcies al voluntariat i el suport institucional. 

Us oferim diferents tipus d'entrades i abonaments, tots amb preus reduïts i assequibles, per mantenir els valors fonamentals del festival: una cultura musical sense barreres i a l'abast de totes i tots.
 

TIPUS D'ENTRADES

⇢ Entrades anticipades a la venda a paupaterres.cat i a la botiga MATSMÀTICA (C/Bellpuig, 11 - Tàrrega)


 DIMECRES 12  i  DIJOUS 13  l'entrada és gratuïta

 PACK 25è ANIVERSARI  
Inclou l'abonament per a tot el festival i la samarreta commemorativa del 25è aniversari (limitades fins a fi d'existències) (25€)

 ABONAMENT  
Entrada per tot el festival (20€)

 DIVENDRES 14  
Entrada general (15€)
Entrada eco (vàlida per entrar entre les 19 i les 21h) (10€)

 DISSABTE 15 
Entrada general (15€)
Entrada PAUPAKIDS (10€)
Entrada eco (vàlida per entrar entre les 19 i les 21h) (10€)

 MENORS DE 14 ANYS 
Per motius de seguretat i aforament, tots els menors de 0 a 14 anys han d’adquirir una entrada a cost 0€ per accedir al festival. Hauran d’anar acompanyats de mare, pare o tutor legal i presentar el document d’autorització i DNI.
 

IMPORTANT:

⇢ Els abonaments i entrades generals permeten entrar a qualsevol hora mentre que les entrades ECO i PAUPAKIDS només permeten entrar al recinte en un horari limitat (incloient totes les activitats del festival i independentment de l'hora a que es vulgui marxar). 

⇢ No es podrà sortir i entrar lliurement del recinte fins a les 3.00h. A partir d'aquesta hora només es podrà tornar a entrar si es duu la polsera posada. Si es surt abans d'aquesta hora, caldrà abonar la diferència de 5€ per tornar a entrar.

⇢ Els preus de les entrades a taquilla seran +3€ respecte de les anticipades.

En cap cas es faran canvis ni es retornaran els diners de la compra d'entrades ni de les despeses de gestió.
 


CAL DUR LES ENTRADES IMPRESES?

No és necessari. La verificació de les entrades al recinte es durà a terme amb lectors, pel que les entrades poden ser impreses o bé en format electrònic (format preferible per motius de sostenibilitat).


CAL PRESENTAR ALGUN DOCUMENT IDENTIFICATIU A LA TAQUILLA DEL FESTIVAL?

Totes les persones hauran de portar un document d’identificació vàlid (DNI, NIE, passaport o carnet de conduïr) per si l’organització requereix d’alguna comprovació.


ELS INFANTS TAMBÉ PAGUEN?

Per l'entrada general i eco, totes les persones a partir de 14 anys paguen entrada. Al PAUPAKIDS, a partir dels 2 anys, tothom ha d'adquirir entrada.

⇢ ELS MENORS DE 16 ANYS han d'anar acompanyats per la seva mare, pare o tutor legal i portar el DOCUMENT D'AUTORITZACIÓ I RESPONSABILITAT D'ACCÉS PER A MENORS D'EDAT ⇢  DESCARREGA'L AQUÍ 
 

En cas de no poder assistir al festival per malaltia, covid o d’altres variables que no depenen de l’organització, puc demanar el retorn dels diners?

En cap cas es retornaran els diners de la compra de l’entrada ni de les despeses de gestió. Les entrades no són nominals, de manera que pots donar-la a una altra persona.
 

He comprat l’entrada i no m’ha arribat cap correu de confirmació, què he de fer?

Deixa passar uns minuts per tal que el sistema processi correctament les dades. A continuació, revisa que la compra s'hagi fet correctament mitjançant l'aplicatiu del teu banc i, si és el cas, revisa totes les carpetes del correu electrònic, sobretot la de correu brossa. Si tot i les comprovacions, no trobes el correu amb les entrades, escriu un correu a info@paupaterres.cat indicant-nos les dades amb que s'ha fet la compra (nom i cognoms, e-mail proporcionat, tipus d'entrada adquirida i comprovant de pagament) per tal que puguem ajudar-te.

Recorda que pots descarregar les entrades des de la pròpia aplicació de venda d'entrades iniciant sessió amb les teves dades.


 


 

TENS ALGUN ALTRE DUBTE O PREGUNTA?


Pots posar-te en contacte amb nosaltres a través d'aquest formulari o bé escriure'ns un correu electrònic a info@paupaterres.cat. Et respondrem el més aviat possible!