HISTÒRIA    INFORMACIÓ GENERAL   ARTISTES    ENTRADES    PARTNERS    PREMSA


 
L'Associació Paupaterres és una entitat sense ànim de lucre que té com a objectiu apropar la cultura de manera accessible a tothom. Això és possible gràcies al voluntariat i el suport institucional. Us oferim diferents tipus d'entrades i abonaments, tots amb preus reduïts i assequibles, per mantenir els valors fonamentals del festival: una cultura musical sense barreres i a l'abast de totes i tots.

Les entrades es poden comprar anticipadament fins al 16 de juliol o a taquilla el mateix dia, sempre i quan no s'hagin esgotat abans.

 

     

     

     

 

Per motius de seguretat i aforament, tots els menors de 0 a 6 anys en el cas del PAUPATERRES i de 0 a 2 anys en el cas del PAUPAKIDS, han d’adquirir una entrada a cost 0€ per accedir al festival. Tots els menors d'edat hauran d’anar acompanyats de mare, pare o tutor legal i presentar el document d’autorització i DNI. Més info  MENORS D'EDAT 

 

AMB LA TECNOLOGIA D'ENTRAPOLISIMPORTANT:

⇢ Els abonaments i entrades de dia permeten entrar a qualsevol hora mentre que les entrades ECO i PAUPAKIDS només permeten entrar al recinte en un horari limitat (independentment de l'hora a la que es vulgui marxar). 

⇢ Els preus de les entrades a taquilla no seran promocionats, per tant, seran més cars que fent la compra anticipada.

En cap cas es faran canvis ni es retornaran els diners de la compra d'entrades ni de les despeses de gestió.

⇢ ELS MENORS DE 16 ANYS han d'anar acompanyats per la seva mare, pare o tutor legal i portar el DOCUMENT D'AUTORITZACIÓ I RESPONSABILITAT D'ACCÉS PER A MENORS D'EDAT ⇢   DESCARREGA'L AQUÍ  Entre els 16 i els 18 anys, poden anar sense acompanyant, però han de presentar el document d'autorització a l'entrada.

⇢ PaupaKids: els abonaments i entrades de dia JUNIOR i ADULT permeten accedir al PaupaKids, mentre que les entrades de PaupaKids NO permeten accedir als concerts de la nit. Els infants de 0 a 6 anys, que tenen entrada gratuïta pels concerts, han de comprar l'entrada específica del PaupaKids.


CAL DUR LES ENTRADES IMPRESES?

No és necessari. La verificació de les entrades al recinte es durà a terme amb lectors, pel que les entrades poden ser impreses o bé en format electrònic (format preferible per motius de sostenibilitat).

 

CAL PRESENTAR ALGUN DOCUMENT IDENTIFICATIU A LA TAQUILLA DEL FESTIVAL?

Totes les persones hauran de portar un document d’identificació vàlid (DNI, NIE, passaport o carnet de conduïr) per si l’organització requereix d’alguna comprovació.

 

ELS INFANTS TAMBÉ PAGUEN?

Dels 0 als 6 anys, l'entrada és gratuïta, però cal adquirir una entrada INFANTIL, per raons de seguretat i aforament. A partir dels 7 anys, els infants paguen entrada, tipus JUNIOR, fins als 15 anys. A partir de 16 anys, cal comprar una entrada normal.

Al PAUPAKIDS, a partir dels 2 anys, tothom ha d'adquirir entrada.
 

EN CAS DE NO PODER ASSISTIR AL FESTIVAL PER MALALTIA, COVID O D'ALTRES VARIABLES QUE NO DEPENEN DE L'ORGANITZACIÓ, PUC DEMANAR EL RETORN DELS DINERS?

En cap cas es retornaran els diners de la compra de l’entrada ni de les despeses de gestió. Les entrades no són nominals, de manera que pots donar-la a una altra persona.
 

HE COMPRAT L'ENTRADA I NO M'HA ARRIBAT CAP CORREU DE CONFIRMACIÓ, QUÈ HE DE FER?
Deixa passar uns minuts per tal que el sistema processi correctament les dades. A continuació, revisa que la compra s'hagi fet correctament mitjançant l'aplicatiu del teu banc i, si és el cas, revisa totes les carpetes del correu electrònic, sobretot la de correu brossa. Si tot i les comprovacions, no trobes el correu amb les entrades, escriu un correu a info@paupaterres.cat indicant-nos les dades amb que s'ha fet la compra (nom i cognoms, e-mail proporcionat, tipus d'entrada adquirida i comprovant de pagament) per tal que puguem ajudar-te.

Recorda que pots descarregar les entrades des de la pròpia aplicació de venda d'entrades iniciant sessió amb les teves dades.