Espai gastronòmic
Una de les activitats més consolidades del Paupaterres són els sopars a la fresca que s'ofereixen al llarg del festival. Us oferim una àmplia varietat de propostes per a tots els gustos i tenint en compte les diferents opcions i al·lèrgens. Preguem que coopereu amb la neteja retirant els residus de les taules i dipositant-los als contenidors de reciclatge.
Aquest 2024 comptarem amb la participació de:
DIMECRES 17 DE JULIOL
Propostes úniques elaborades amb productes Borges creats exclusivament per a l'acte inaugural del 26è Paupaterres a Mas de Colom - Casa Borges, de la mà de:
Kabuki Caramel. Creps, smoothies i polos.
Traginers. Pizzes artesanes en forn de llenya. Elaborades al moment, amb farina ecològica i ingredients de primera qualitat.
La Cantina Solar. Cafè, cacau, te d'especialitat, galetes i pastes artesanes i crispetes gourmet.
DIVENDRES 19 I DISSABTE 20 DE JULIOL
Al recinte del Càmping Municipal trobareu plafons amb el llistat de productes i al·lèrgens i la ubicació de cada foodtruck:
La Capibara. Creps vegetarianes i ecològiques. Dolces i salades, fetes amb farina integral i ecològica, amb opcions veganes i sense gluten.
Traginers. Pizzes artesanes en forn de llenya. Elaborades al moment, amb farina ecològica i ingredients de primera qualitat.
Cal Pastor. Tacos, quesadillas, natxos i frankfurts cuinats de manera totalment artesanal, amb aliments de proximitat i una barreja de cuina mexicana i catalana.
Thai Food Caravan. Cuina tradicional i moderna tailandesa. Una explosió de sabors, olors i colors units i cuinats per un xef thai original.
Bye Bye Blat!. Gastronomia apta per a celíacs. Tapes i entrepans 100% gluten free.
El Galliner de Lleida. Truites variades d'ous ecològics de Lleida.
Rock'n'Raola. Hamburgueses de vedella ecològica del Bages i opcions veganes.
La Inquietta. Pasta fresca i tapes. Cuina 100% vegetariana, i amb opcions per celíacs i vegans.
Kebab Tàrrega. Döner kebab, pide, gyros o shawarma entre altres, fets amb carn de xai, vedella, cabra, pollastre o d'aliments vegetarians com el falàfel o el tofu.
Lo més bo de Lleida. Coques de recapte, panadons d'espinacs, panses i pinyons, empanades i coques de forner.
Van de frankfurt. Entrepans tipus frankurt, amb pa de viena. Pulled pork, llom, opcions veganes i natxos.
The Craftsman. Entrepans gourmet internacionals.
La Cantina Solar. Cafè, cacau, te d'especialitat, galetes i pastes artesanes i crispetes gourmet.
Kabuki Caramel. Gelats artesans, batuts, smoothies, granissats i polos.
Aquest 2024 comptarem amb la participació de:
DIMECRES 17 DE JULIOL
Propostes úniques elaborades amb productes Borges creats exclusivament per a l'acte inaugural del 26è Paupaterres a Mas de Colom - Casa Borges, de la mà de:
Kabuki Caramel. Creps, smoothies i polos.
Traginers. Pizzes artesanes en forn de llenya. Elaborades al moment, amb farina ecològica i ingredients de primera qualitat.
La Cantina Solar. Cafè, cacau, te d'especialitat, galetes i pastes artesanes i crispetes gourmet.
DIVENDRES 19 I DISSABTE 20 DE JULIOL
Al recinte del Càmping Municipal trobareu plafons amb el llistat de productes i al·lèrgens i la ubicació de cada foodtruck:
La Capibara. Creps vegetarianes i ecològiques. Dolces i salades, fetes amb farina integral i ecològica, amb opcions veganes i sense gluten.
Traginers. Pizzes artesanes en forn de llenya. Elaborades al moment, amb farina ecològica i ingredients de primera qualitat.
Cal Pastor. Tacos, quesadillas, natxos i frankfurts cuinats de manera totalment artesanal, amb aliments de proximitat i una barreja de cuina mexicana i catalana.
Thai Food Caravan. Cuina tradicional i moderna tailandesa. Una explosió de sabors, olors i colors units i cuinats per un xef thai original.
Bye Bye Blat!. Gastronomia apta per a celíacs. Tapes i entrepans 100% gluten free.
El Galliner de Lleida. Truites variades d'ous ecològics de Lleida.
Rock'n'Raola. Hamburgueses de vedella ecològica del Bages i opcions veganes.
La Inquietta. Pasta fresca i tapes. Cuina 100% vegetariana, i amb opcions per celíacs i vegans.
Kebab Tàrrega. Döner kebab, pide, gyros o shawarma entre altres, fets amb carn de xai, vedella, cabra, pollastre o d'aliments vegetarians com el falàfel o el tofu.
Lo més bo de Lleida. Coques de recapte, panadons d'espinacs, panses i pinyons, empanades i coques de forner.
Van de frankfurt. Entrepans tipus frankurt, amb pa de viena. Pulled pork, llom, opcions veganes i natxos.
The Craftsman. Entrepans gourmet internacionals.
La Cantina Solar. Cafè, cacau, te d'especialitat, galetes i pastes artesanes i crispetes gourmet.
Kabuki Caramel. Gelats artesans, batuts, smoothies, granissats i polos.